Kort om bratved catering

Om Bratved Catering

Bratved Catering holder til i Trelleborg Golfklub lokalt i Slagelse og tilbyder at afholde arrangementer samt catering og luksus smørrebrød til enhver begivenhed. Læs meget mere om Bratved Catering her på siden. 

Trelleborg Golfklub i Slagelse

Om Bratved Catering i Slagelse

Bratved Catering holder til i Trelleborg Golfklub lokalt i Slagelse og tilbyder at afholde arrangementer samt catering og smørrebrød til enhver begivenhed. Anett Bratved driver til daglig Bratved Catering og har mange års erfaring i catering, smørrebrød og god service.

Vi spænder bredt, men fælles for vores foretagender er, at vi lægger stor vægt på kvalitet, når vi tilbereder mad, uanset hvilken begivenhed, det drejer sig om. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at tage kontakt. 

Et bredt udvalg af dinner transportable
"Jeg har stor respekt for min mad og mine kunder!"
- Anett Bratved
Kort om mig

Om Anett Bratved

Jeg er født på Frederiksberg i 1967, og har været bosiddende i Slagelse siden 1985 , er gift og har 3 børn.

Jeg blev udlært kok på Grand Park i 2001, og havde haft en del af lærertiden på Skipperkroen. Jeg startede på Stenlille Hotel da jeg var 13 år, så min passion for gastronomi har altid drevet mig i retning af branchen.

Efter endt læretid blev jeg Daglig leder af Bygningen i Slagelse, og efter 2 år startede jeg som selvstændig
i Ydun Forsamlingshus, hvor jeg både havde fester af enhver art samt Diner Transportable. Jeg solgte min Diner transportable til Superbowl i Slagelse og fungerede som Køkkenchef i deres køkken 1 år.

Jeg har ved flere lejligheder haft et samarbejde med Claus Meyer ved diverse kurser. Jeg går meget op i at lave alt fra bunden, og at råvarerne er af bedste kvalitet.

1 marts 2015 starter et nyt kapitel som forpagter i SBI`s Klubhus og Bratved Catering. Jeg har glædet mig meget til mine nye udfordringer og en fælles gastronomisk fremtid med jer alle.  Vi ses i Trelleborg Golfklub i Slagelse!

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Bratved Catering er altid klar til at høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at vide mere om vores catering, smørrebrød og arrangementer. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.