Jeg er født på Frederiksberg i 1967, og har været bosiddende i Slagelse siden 1985 , er gift og har 3 børn.
Jeg blev udlært kok på Grand Park i 2001, og havde haft en del af lærertiden på Skipperkroen. Jeg startede på Stenlille Hotel da jeg var 13 år, så min passion for gastronomi har altid drevet mig i retning af branchen.
Efter endt læretid blev jeg Daglig leder af Bygningen i Slagelse, og efter 2 år startede jeg som selvstændig
i Ydun Forsamlingshus, hvor jeg både havde fester af enhver art samt Diner Transportable. Jeg solgte min Diner transportable til Superbowl i Slagelse og fungerede som Køkkenchef i deres køkken 1 år.
Jeg har ved flere lejligheder haft et samarbejde med Claus Meyer ved diverse kurser. Jeg går meget op i at lave alt fra bunden, og at råvarerne er af bedste kvalitet.
1 marts 2015 starter et nyt kapitel som forpagter i SBI`s Klubhus og Bratved Catering. Jeg har glædet mig meget til mine nye udfordringer og en fælles gastronomisk fremtid med jer alle. Vi ses i SBI’s Klubhus i Slagelse!